sobota 7. září 2013

3x3 návody zdarma


Abyste mohli být v čemkoliv úspěšní, musíte vědět, čeho chcete dosáhnout. Někdy to vůbec není snadné, hlavně pokud jde o cíle životní. Mnoho lidí je dokáže určit jen velmi obecně: Chci se mít dobře, chci prožít pěkný život, chci být užitečný… To však nestačí, protože na základě takto popsaných vizí nedokážete poznat, jak se k nim vlastně dostat. Hned první krok se tak stává těžko překonatelnou překážkou. A po něm ještě musí následovat další… Proto vám podávám pomocnou ruku a první tři návody poskytnu zcela zdarma.

Cesta od neúspěchu nebo průměrnosti a všednosti k úspěchu začíná třemi kroky:

·         musíte zjistit, co od života skutečně chcete
·         dále je třeba se naučit sestoupit do hloubi mysli
·         a do třetice si potřebujete vytvořit dostatečný emoční důvod pro změnu

K prvnímu kroku vám zašlu návod, jak se vyznat sami v sobě a ve svých přáních. S jeho pomocí se můžete dobrat zjištění, co vlastně od života očekáváte, co byste skutečně chtěli dělat a v jaké roli se cítili spokojení.

Ke druhému kroku přidám postup, jak se ponořit do nižších úrovní mysli a dosáhnout tak úrovně, na níž můžete přepsat své podvědomé šablony, které mají na svědomí váš současný stav. Ten je teď možná jen šedým průměrem nebo dokonce neúspěchem, ale máte šanci ho změnit.

Ve třetím kroku se dozvíte, jak překonat emoční pojistku, která chrání část šablon (obvykle právě těch, kterých se chcete zbavit) před přepsáním. Sestoupíte na emoční dno a odrazíte se od něj, abyste mohli stoupat vzhůru.


Všechny tři návody vycházejí z metody "vizuální cesty". Využijete je jako úvod a přípravu na použití některé z příruček "21 dní k …". V současné době jsou k dispozici:


Pozor! Tato bezplatná nabídka tří návodů je časově omezená! Objednat
  

Žádné komentáře:

Okomentovat