pondělí 23. září 2013

Aktualita: Kniha 21 dní ke štíhlému tělu také jako e-book!


Kniha 21 dní ke štíhlému tělu je už k dostání jako e-book (ve formátech PDF, EPUB a MOBI). Kromě možnosti pracovat s ní na všech čtečkách a tabletech (ale i PC) je jistě příjemná i nižší cena: 290 Kč namísto 450 za tištěné vydání.

V této chvíli nabízí knihu internetové knihkupectví Kosmas, ale zanedlouho poputuje i do dalších 12 prodejen.


Kolikrát jste už zkoušeli novou metodu pro zhubnutí, která už tentokrát určitě zabere? Kolikrát jste sestavovali nový jídelníček, postupovali novou dietu, vážili se třikrát denně v očekávání alespoň malého pokroku? Pokud vás nakonec čekalo vždy jen zklamání, vyzkoušejte příručku "21 dní ke štíhlému tělu". Praktický návod Miloše Tomana totiž neřeší následky, ale příčiny. Neučí vás bojovat proti kilům navíc, ale ukazuje, jak změnit důvod, proč přibíráte na váze.

Jeho metoda, z níž čerpají i jiní autoři programů pro snižování tělesné hmotnosti (odkazuje na ni například Dr. Charles Livingston, autor populárního programu Fat Loss Factor), změní během 21 dnů nastavení vaší mysli. Nový vzorec, který si vytvoříte, vás zcela přirozenou a nenásilnou cestou přivede nejen ke snížení váhy na požadovanou hodnotu, ale také k jejímu dlouhodobému udržení. 

Co se díky působení této metody stane:
  • budete jíst méně, aniž by vám to vadilo a museli jste se k tomu nutit
  • omezí se pocit a projevy hladu
  • podvědomě si začnete vybírat zdravější stravu
  • nebudete mít výčitky svědomí, když občas podlehnete pokušení
  • bez přemáhání a nechuti zvýšíte pohybovou aktivitu
  • neztratíte dobrou náladu a svěžest 

Pokud jste už nějakou dietní nebo jinou metodu zkoušeli, pak víte, že při nich často dochází právě k opačným k opačným jevům a necítíte se při nich zrovna nejlépe. S vizuální metodou, která je podstatou příručky "21 dní ke štíhlému tělu" je tomu právě naopak.

  Líbil se vám článek? Sdílejte ho, prosím  

Žádné komentáře:

Okomentovat