středa 30. října 2013

Aktuální termín semináře Staňte se režisérem svého života: čtvrtek 7.11.


Nejste spokojeni se svým životem? Pak je to zřejmě proto, že jeho scénář píše někdo jiný. Místo abyste si ho užívali naplno a čerpali z hojnosti, na níž máte nárok, sloužíte ostatním. Vaše odměna v penězích, vztazích i klidné mysli je nedůležitá a málokdy se na vás vůbec dostane.

Je načase myslet také na sebe. To není sobectví, ale uplatnění přirozeného práva svobodně rozhodovat o sobě a o svém životě. Pokud jste si zatím mysleli, že to není možné a okolnosti jsou silnější než vy, tento výjimečný seminář vás přesvědčí o opaku. Díky němu se stanete režisérem svého života a naplníte ho tak úspěchy a radostí.

Co se zde dozvíte:

·         Jak pochopit a poznat své životní cíle
·         Jak je a cestu k nim popsat ve svém scénáři
·         Jak tento scénář „zfilmovat“ pomocí vizuální metody

Co zažijete:

·         Uvidíte na vlastní oči hloubku své nesvobody
·         Sestoupíte na své dno
·         Stanete tváří v tvář vašemu skutečnému životu

Prémie:

·         Naučíte se do svého života přivolat dary hojnosti

Tento seminář vám zabere jeden pracovní den a jeho cena nepřevyšuje průměr běžných školení. Pokud teď říkáte, že si nemůžete dovolit vzít dovolenou nebo zaplatit, jste právě těmi lidmi, kteří ho nutně potřebují. Třeba proto, abyste později nemuseli nikoho žádat o volný den nebo váhat nad užitečnými výdaji. Rozhodnutí je na vás: Budete v životě svobodní a šťastní, nebo se spokojíte s bezvýznamnou rolí v pozadí?

Další informace a přihláška zde.

  Líbil se vám článek? Sdílejte ho, prosím  

Žádné komentáře:

Okomentovat